Tegel en Sanitair Magazijn Meppel Corporate Webshop Prestashop

Voor Tegel en Sanitair Magazijn in Meppel, verzorgde Webdesign Meppel i.s.m U:Worx de realisatie van een Responsive Corporate Webshop in Prestashop, compleet nieuwe uitstraling, navigatie indeling, menu / categorie structuur. Tevens gaan wij voorraad koppelingen implementeren en de Webshop SEO optimaliseren.

Webshop is ontwikkeld op basis van First Mobile Principe….

Over Tegel en Sanitair Magazijn

Tegel en Sanitair Magazijn is geen typische badkamer showroom, maar eerder een showmagazijn. Tegel en Sanitair Magazijn is een combinatie van een badkamer showroom en een magazijn. Onze vestiging is geen dure badkamer showroom zoals u zoveel ziet. Het is een bedrijfspand, op B-locatie op een industrieterrein, met een betonnen vloer en stellingen. Een magazijn dus. Er is echter ook ‘show’. U kunt in onze badkamer showroommagazijn (=showmagazijn) badkamer- en toiletopstellingen vinden, zodat u verschillende combinaties van kleuren en producten kunt ontdekken. Daarnaast zijn er altijd wanden met badkamermeubels, kranen, wandtegels, vloertegels en douchewanden.

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.