Multilanguage Marketing Download Secties Rehasense Europe

Voor Rehasense Europe, verzorgde Webdesign Meppel / Digital Value Marketing de realisatie van Marketing Download Secties in verschillende talen. https://rehasense.eu

De download secties zijn beveiligd en afgeschermd met wachtwoorden per land, in de talen Nederlands, Duits, Engels. Frans en zal verder worden uitgerold in het Pools, Zuid Koreaans, Chinees en Tjechisch. Resellers kunnen via de secties in de eigen taal, user manuals, technische gegevens, high resolution foto`s, banners en print files downloaden.

 

 

Rehasense produceert een grote range van geselecteerde, hoog gekwalificeerde mobiliteitsproducten voor de fysiek gehandicapte en oudere mensen in onze samenleving. Wij leveren superieure producten vanuit een “best of best” concept met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit, gebaseerd op vele jaren van ervaring op het gebied van ontwikkeling, design, productie en distributie in Europa en Azië.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.