Full Stack Development

Vergroot uw online impact met onze Fullstack Development-diensten. Wij leveren hoogwaardige webapplicaties met een naadloze gebruikerservaring en krachtige functionaliteit. Bereik uw digitale doelen vandaag nog!".

Plan een kennismaking

Full Stack Development

Vergroot uw online impact met onze Fullstack Development-diensten. Wij leveren hoogwaardige webapplicaties met een naadloze gebruikerservaring en krachtige functionaliteit. Bereik uw digitale doelen vandaag nog!".

Plan een kennismaking

Freelance Webdesigner met de nadruk op WordPress

Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform . Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Of het nu gaat om websites, huisstijl ontwikkeling, presentaties, nieuwsbrieven een informatieve internetsite, een nieuwssite / magazine of een website om te winkelen(webwinkel / webshop). Bij Webdesign Meppel  / DVM Groep bent u aan het juiste adres.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS programmeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.

Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan.Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen.. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Wij komen graag in contact met Freelance Webdesigners / Developers

We zijn op zoek naar een professionele WordPress developer met een aantal jaar ervaring op het gebied van PHP/HTML/CSS/JS.

Het betreft een intensieve samenwerking op freelance-basis. Hierbij zal jij dan de schakel zijn om deze wensen te realiseren. Je bent vrij om te werken met andere opdrachtgevers maar er wordt verwacht dat je op korte termijn opdrachten kan realiseren wanneer dit wordt gevraagd. Wanneer de / samenwerking eenmaal goed verloopt, ben je ons aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen.

Wij werken voornamelijk voor midden-en kleinbedrijven. Wij ontvangen aanvragen voor nieuwe websites / webshops en bestaande websites / webshops. Daarnaast zijn wij een vraagbaak voor verschillende andere diensten op grafisch gebied en online marketing.

  • Aanpassen bestaande templates (naast aanpassingen via backend, ook aanpassingen in tempate files)
  • Responsive CSS
  • Nauwkeurig
  • Kennis van goede plugins en bereid om dit te overleggen met DVM Groep / Webdesign Meppel
  • Soortgelijke kennis van Prestashop en/of Magento (pre)

Gezocht profiel:
PHP, HTML, CSS, Jquery, Javascript