Maatwerk Website Wensstichting Drenthe

Voor Wensstichting Drenthe in Meppel, Emmen en Assen verzorgde Webdesign Meppel ( Digital Value Marketing ) een Custom Maatwerk Website.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://wensstichtingdrenthe.nl

Over Wensstichting Drenthe

Afgelopen week, deze mooie maatwerk website opgeleverd. Met een grote sponsor bijdrage….van DVM Groep

Wensstichting Drenthe vervult wensen van kinderen van 4 t/m 17 jaar uit de provincie Drenthe.

Er zijn helaas veel kinderen waarvan het leven niet zo zorgeloos is als het zou moeten zijn. Kinderen die geconfronteerd worden met dingen die veel invloed hebben op hun jonge leven.

Dit geldt niet alleen voor kinderen die zelf ernstig ziek zijn maar bijvoorbeeld ook voor kinderen waarvan één van de ouders of misschien een broer of zus ziek is. Voor deze kinderen laten wij voor zover dat mogelijk is hun liefste wens in vervulling gaan.

Wordt sponsor of laat een wens in vervulling gaan voor een geliefd kind, die een wensdag verdiend…

Wat doet Digital Value Marketing

Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website / webshop, advertentie campagnes en (social) media uitingen.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.