Maatwerk Custom Website Farmers Proud Hoogeveen

Voor Farmers Proud  in Hoogeveen verzorgde Webdesign Meppel ( Digital Value Marketing ) een Custom Maatwerk Website.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://farmersproud.nl/

Over Farmers Proud

Farmersproud is er voor alle agrariërs en andere geïnteresseerden die een nieuwe dagelijkse invulling zoeken.

Farmersproud zoekt participanten die in een 2, 3 of 4-jarig springpaard willen investeren. Wij gaan opzoek naar een talentvol springpaard uit een predikaatrijke moederlijn met springpaarden op internationaal niveau. U krijgt de mogelijkheid om te investeren, waarbij u een klein-aandeel van 5% heeft.

Participanten leggen bij aankoop van het springpaard eenmalig een bedrag in, waarbij participanten c.q. deelnemers maandelijkse maximaal 5% van de stallingkosten en 3% van de overige kosten, zoals verzekering betalen.

De springpaarden gaan na verloop van tijd naar een veiling, maar u heeft twee maal in het jaar de mogelijkheid om uw klein-aandeel tussentijds te verkopen aan een nieuwe investeerder.

Wat doet Digital Value Marketing

Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website / webshop, advertentie campagnes en (social) media uitingen.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.