Responsive WordPress Website KI Mobiel Meppel

Voor KI Mobiel in Meppel in heeft Webdesign Meppel een nieuwe website gerealiseerd.

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting te Meppel https://kimobiel.nl

KI Mobiel heeft haar unieke status te danken aan 20 jaar Varkens KI ervaring. Kwaliteit van zowel het sperma als de genetica en een optimale dienstverlening is het cruciale succesvolle fundament.

KI mobiel is in januari 2012 ontstaan vanuit Varkens KI totaal, een regulier KI station. Misschien vraagt u zich af waarom dan de overstap naar een mobiel KI station? Een regulier KI Station heeft op termijn geen toekomst meer, omdat bedrijven steeds groter worden, gezondheid is uiterst belangrijk geworden,

voor SPF bedrijven een must, de resultaten moeten omhoog en de kostprijs omlaag. Dit kan alleen met behulp van een mobiel KI station. KI Mobiel: Een schot in de roos voor alle partijen zo is de ervaring vanaf 2012.

KI Mobiel komt met een mobiel laboratorium op locatie. Wij nemen het ejaculaat af van de beren die exact dezelfde gezondheidsstatus hebben als de aanwezige zeugen, analyseren het sperma met behulp van ons zeer geavanceerde CASA systeem, met morfologie bepaling van elk ejaculaat. Vervolgens verwerken wij het in ons volledig geautomatiseerde lab tot een dosis geschikt om te insemineren.

Een combinatie van ‘Bedrijfs KI’ en ‘Professionele KI’, naast de unieke apparatuur beschikken we over veel ervaring en expertise.

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.