Corporate Business Responsive Portfolio Website Rehasense UK

Voor Rehasense Europe ( United Kingdom)  verzorgde Webdesign Meppel / Digital Value Marketing de realisatie van een responsive geoptimaliseerde WordPress Corporate Business Portfolio Website.

De Website / Portfolio / Product Catalogus  / Showroom is opgezet op basis van klik, klik go principe, in drie stapppen moet de bezoeker uitkomen waar hij / zij wil zijn.

Full Screen Responsive product catalogus
Product Color Carousel
Downloadsectie password protected
Klik, klik go!
Transparante navigatie

Website. https://rehasense.co.uk

De Hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting in Meppel

Rehasense Europe produceert een grote range van geselecteerde, hoog gekwalificeerde mobiliteitsproducten voor de fysiek gehandicapte en oudere mensen in onze samenleving. Wij leveren superieure producten vanuit een “best of best” concept met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit, gebaseerd op vele jaren van ervaring op het gebied van ontwikkeling, design, productie en distributie in Europa en Azië.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.