Woocommerce APPYOURSTORE Plugin / Module WordPress, Prestashop, Magento en Opencart.

APPYOURSTORE Plugin / Module WordPress, Prestashop, Magento en Opencart

Uw eigen internetsite onderhouden / beheren?

Met trots hebben wij de Appyourstore Plugin Ontwikkeld. Wij gaan verder met de laatste drie modules te ontwikkelen en te implementeren…..

Product plaatsen, Product bewerken, Variaties maken en toevoegen en Nieuws Items plaatsen en categoriseren en taggen.

Appyourstore is een standalone webapplicatie waarmee je via je mobiele telefoon een Webshop of Online Catalogus heel eenvoudig kunt beheren. Zo kun je met enkele klikken 1 of meerdere producten realtime afprijzen, de product voorraadstatus inzien of een snel overzicht van de laatste bestellingen inzien.

De applicatie communiceert direct met de webshopsoftware zonder tussenkomst van ingewikkelde admin panels of cms systemen. Appyourstore is beschikbaar voor Woocommerce, Magento, Prestashop en Opencart.

Uw eigen Website / Webshop of Online Catalogus onderhouden / beheren is makkelijker dan u denkt. Wij hebben een slimme oplossing ontwikkeld.

De APPYOURSTORE Plugin / Module ontwikkeld voor Woocommerce / WordPress, Prestashop, Magento en o.a. Opencart.

Over ons

De missie van Webdesign Meppel ( appyourstore is een onderdeel) is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.

Wat is appyourstore?

APPYOURSTORE is een module / plugin die het beheren van een Webshop of Online Catalogus heel erg eenvoudig maakt.

Uw eigen Webshop of Online Catalogus onderhouden / beheren is makkelijker dan u denkt. Met bijna alle mogelijkheden waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft. Vaak wordt een Webshop / Online Catalogus opgezet tegen hoge kosten en is daarbij niet echt gebruiksvriendelijk.

U Investeerd in online zichtbaarheid en vindbaarheid. U bent online maar dan?

Wij kunnen een Webshop / Online Catalogus voor u opzetten die gebruiksvriendelijk is, toekomstgericht, meerdere eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden heeft en uiteraard tegen een scherpe prijs! U kunt alle teksten, foto`s en bij een Webwinkel / Webshop artikelen en prijzen zelf beheren. Mocht u daar geen tijd voor hebben en zich bezig willen houden met uw “core business” dan nemen wij dat graag bij u uit handen.

Echt waar, met deze module spaart u tijd uit en beheert u uw Webshop / Online Catalogus met een paar klikken.

Erg prettig toch meer kosten besparen en tijd. Meer tijd vrij voor uw privé en hobby`s.

Wij denken met u mee!

Wij komen op locatie om een demo te geven.

U zorgt voor de koffie wij voor de demo.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.