Webwinkel Webshop starten en laten maken met Woocommerce

WordPress Webshop Webwinkel

Webwinkel Webshop starten en laten maken met Woocommerce

WordPress is jaren geleden begonnen als een blogplatform, iets wat nu totaal ondenkbaar is. WordPress is vandaag de dag zoveel meer! Het systeem biedt namelijk een perfecte basis voor een WordPress webshop. De webshop wordt gekoppeld aan het bestaande WordPress systeem, waardoor alle voordelen van WordPress ook van toepassing zijn op uw webshop. Denk aan de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie, de verrijking van uw website met tal van plugins en de perfecte integratie van webshop en website. Met andere woorden, als u een webshop wilt laten maken, kies dan voor een WordPress webshop!

WordPress webshop / webwinkel: de voordelen

Een WordPress webshop laten maken brengt tal van voordelen met zich mee in vergelijking tot andere systemen. Ik heb de belangrijkste voor u op een rij gezet.

  • De perfecte integratie van uw webshop met uw (huidige) website
  • 100 % Responsive
  • Meerdere betalings gateways
  • Met WooCommerce het meest populaire WordPress webshop CMS
  • Tal van plugins om uw webshop/webwinkel mee te verrijken
  • WooCommerce is goed beveiligd met Sucuri
  • Uitgebreid overzicht van uw producten, verkopen en klanten
  • WordPress gecombineerd met WooCommerce biedt de perfecte basis om hoger in Google te scoren, iets wat tal van andere webshop platforms missen
  • Last, but not least: one page checkout! Uw bestelling plaatsen op slechts één pagina

WordPress webshop met WooCommerce

Wordpress webshop met WooCommerceWebdesign Meppel maakt gebruik van het bekende  WooCommerce, het perfecte platform voor uw WordPress webshop! WooCommerce is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ziet er in de basis professioneel en verzorgd uit (wat je niet van elk platform kan zeggen)! Uiteraard zorg ik ervoor dat uw webshop op maat is gemaakt en een uitstraling heeft die perfect bij uw bedrijf past.

Aangezien beelden veel meer zeggen dan woorden, heb ik een tweetal screenshots van een WooCommerce webshop op een rij gezet. Zo kunt u zien wat er mogelijk is. Wilt u nog meer van dit webshop platform zien? Op de website van WooCommerce vindt u een video die u nog veel meer laat zien.

Responsive_Mobile_Ecommerce_smallModerne_site

Ik wil ook een webshop laten maken! Wat nu?

Goed dat u overtuigd bent. Nu rest u alleen nog een goede partner te vinden die u helpt aan uw WordPress webshop met WooCommerce. En, u raadt het al, daar komtWebdesign Meppel aan bod. Ik help u graag met het bouwen van uw webshop. Met professionele begeleiding en een betrouwbare partner staat uw webshop in no-time online!

Uw WordPress webshop met WooCommerce is al te realiseren voor een bedrag vanaf € 899,00. Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw project door ons te laten offreren. U kunt mij uiteraard ook bellen op 06 41517777

Wij geven graag advies en oplossingen aan u!

U zorgt voor de koffie, wij voor een advies

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.