Webwinkel GAMMA geopend

© Intergamma
© Intergamma

Gamma heeft zijn webshop geopend. Consumenten kunnen er nu nog terecht voor ruim tweeduizend producten, maar dat aantal neemt snel toe. “Wij breiden onze webshop voortdurend uit met nieuwe artikelen en categorieën”, meldt de doe-het-zelfketen.

Vooralsnog bestaat het online assortiment uit gereedschap en toebehoren. Bestellingen op werkdagen voor vijf uur ’s middags worden de volgende dag thuis of in de winkel bezorgd, mits geen enkel artikel een langere levertijd heeft. Bezorging in een GAMMA-vestiging is gratis, evenals bezorging aan huis vanaf een aankoopbedrag van dertig euro. Voor bestellingen onder de dertig euro rekent de bouwmarkt 2,95 euro aan bezorgkosten. Retourneren per post kost 4,95 euro, bij een winkel van GAMMA is het gratis.

De webwinkel van zusterketen KARWEI is nog niet geopend. Eind juli werd bekend dat zowel GAMMA als KARWEI in september beginnen met internetverkoop. Daarmee volgen de ketens het voorbeeld van onder meer Praxis en Formido. De Duitse bouwmarktformule Hornbach lanceert in 2014 een Nederlandse webwinkel.

Bron: Retailnews

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.