Website Ontwikkeling Rijschool Haneman Meppel

Voor Rijschool Haneman. verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van een nieuwe Responsive Corporate Website.

De webhosting wordt verzorgd door Rocket Hosting te Meppel

 

Over Rijschool Haneman

JE WILT JE AUTORIJBEWIJS HALEN EN JE WILT GOED EN VEILIG LEREN AUTORIJDEN.

Dit wil je doen in een leuke sfeer, een leuke auto en goede begeleiding. Ik ben een gecertificeerde rijinstructeur. Ik geef les volgens de nieuwste methodes en richtlijnen van het CBR.

Rijden in stappen, alleen met de juiste begeleiding, geduld en goede instructies is het slagingspercentage het hoogst.

Hierin staat veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Ik zou daar graag nog wat aan toe willen voegen. Wat dacht je van gezelligheid, comfort, fijne stoelen en een rookvrije en schone auto.

En wat ik zelf belangrijk vind: ik wil je graag laten ervaren dat autorijden leuk en veilig is. Dat je zelf de controle kan houden op de weg doordat je de juiste begeleiding hebt gehad.

We beginnen onderaan bij het verkennen van de auto en breiden dit uit tot het examen.
Mijn aandacht ligt bij de basis en als deze goed is gaan we de basis goed, snel en veilig uitbreiden in een ontspannen en goede sfeer.

Op deze manier kan je met minder lessen richting het examen.

Benieuwd naar de prijzen van een les of een pakket?

Ben je overtuigd, dan kun je contact met mij opnemen voor meer informatie en een intakegesprek, om je opleidingstraject bespreekbaar te maken.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.