Website ontwikkeling Franks Food Almere

Website ontwikkeling Franks Food Almere

Voor Franks Food in Almere, verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van de nieuwe website. Wij hebben het Mobile first principe toegepast.

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting in Meppel.

 

 

 

 

 

 

 

Over Franks Food

Franks Food in Almere houdt zich bezig met de import en distributie van kwaliteitsrundvlees. kwaliteit, duurzaamheid en constantheid vinden wij erg belangrijk ten aanzien van het vlees wij leveren. Wij zijn gespecialiseerd in Iers rundvlees en doen al jaren zaken met vaste fokkers, slachterijen en uitsnijderijen. Tevens verzorgen wij de import van kwaliteitsrundvlees uit onder andere Schotland, Portugal, Argentinië en Brazilië.

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.