Website Ontwikkeling Eric Punt Installatie Meppel

Voor Eric Punt Installatie Techniek in Meppel , verzorgde Webdesign Meppel de ontwikkeling van een responsive website.

De VPS Cloud Hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting in Meppel

Over Eric Punt Installatie

Wij zijn een onafhankelijk installatiebedrijf, met een sterk klantgerichte werkwijze. Wij denken mee met de opdrachtgever om een project zo economisch mogelijk en technisch verantwoord te realiseren. Ons bedrijf biedt een hoge installatie- en ontwerpkwaliteit.

Sanitair
U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie, het vervangen van een kraan, maar ook voor het compleet renoveren of aanleggen van uw badkamer of toilet. Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om het aanpassen of vervangen van onderdelen van uw badkamer of toilet.

Elektrotechniek
Als installatiebedrijf hebben wij kennis en ervaring in huis op het gebied van elektrotechniek. Voor een stroomstoring of het vervangen van een meterkast eric punt Installatietechniek staat voor u klaar.

Dakwerk
Wij werken bij het dakdekken uitsluitend met hoogwaardige en duurzame dakbedekkingsmaterialen. U bent bij ons het juiste adres voor het herstellen van dak lekkages, vernieuwen van dakbedekking, randafwerkingen met zinken- deklijsten, aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoeren

Onderhoud en veiligheid
Koolmonoxide is een geur-, kleur- en smaakloos gas dat ontstaat door onvolledige verbranding. Koolmonoxide wordt daarom ook een onzichtbare ‘moordenaar’ genoemd. Wij wijzen u erop om voorzichtig te zijn met tweedehands gastoestellen en wijzen u op het belang van ventilatie. Sluit nooit ventilatiegaten en roosters af. Laat uw gasleiding en gastoestel regelmatig controleren door Bouma, als erkend installateur en plaats koolmonoxidemelders in de buurt van uw gastoestel. Voor een gasleidingcontrole en voor het leveren en aanbrengen van een koolmonoxide melder kunt u contact met ons opnemen

Service en onderhoud
Een goed werkende cv-installatie en cv-ketel hebben onderhoud nodig om optimaal te kunnen functioneren. Goed onderhoud beperkt de kans op storingen en verlengt de levensduur van de cv-ketel. Naast cv-ketels onderhouden wij uw geiser, gaskachel, gasboiler, WTW-unit en ventilatiebox. Wij zijn hiervoor Wij kunnen het onderhoud van deze apparaten meenemen wanneer we komen om de cv-ketel te onderhouden. Uiteraard kunt u ook apart een afspraak maken en dan komen we langs om onderhoud te plegen.

Storingen

Heeft u een storing in uw cv-installatie of warmwaterinstallatie, zijn we, 7 dagen in de week te bereiken op nummer:0522-745816

Zonnepanelen en duurzaamheid
Energie en geld besparen met duurzaamheid De duurzame producten die tegenwoordig worden ontwikkeld worden steeds energiezuiniger en goedkoper. Dit betekent dat investeren in duurzame energie dus sneller wordt terugverdiend. Naast dat het op termijn geld oplevert, wordt op korte termijn al het milieu gespaard. Hieronder vindt u een selectie van duurzame producten die wij installeren.

Zonnepanelen/pv-cellen

Pv-cellen, ofwel zonnepanelen geven een hoog rendement. Over het algemeen worden zonnepanelen in ongeveer 8 jaar terugverdiend. Van de belasting krijgt u de btw van de aanschaf op zonnepanelen terug. Wij werken alleen met merk- zonnepanelen en -omvormers. Daarmee brengen we hoge kwaliteit in uw huis.

Verwarming

Het meest behaaglijke component van uw woning, de verwarming. In allerlei vormen en maten op de markt verkrijgbaar. Maar wat is nu de juiste installatie voor uw woning of gebouw? Centrale verwarming, uitgevoerd in vloerverwarming en/of radiatoren is bij een ieder bekend. Een manier pom uw CV en sanitair water te verwarmen kan door middel van een gasgestookte cv ketel. Als Nefit dealer zijn wij graag uw partner bij aanpassingen, onderhoud en vervanging van uw cv ketel. Natuurlijk kunnen wij u ook bedienen met andere merken gasgestookte cv ketels.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, een voorraadkoppeling, een app, grafisch ontwerp, social advertising, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.