Website HSV Blue Devils Meppel

Voor Honkbal-en softbalvereniging HSV Blue Devils Meppel verzorgde Webdesign Meppel een nieuwe  Responsive Website.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://bluedevilsmeppel.nl/

 

 

Over HSV Blue Devils Meppel

De Honk- & Softbalsport is in Meppel geïntroduceerd door enkele enthousiaste Amerikanen en Nederlanders. Dat resulteerde in de oprichting van the Blue Devils op 10 september 1965. Op 10 juni 1968 trad the Blue Devils toe tot de sportvereniging Alcides om vanaf 10 januari 1974 weer verder te gaan onder de naam Blue Devils.

In 1973 werd een dames softbal afdeling opgericht, in 1979 gevolgd door een heren softbal-afdeling. Als laatste afdeling werd in 1986 Jeu de Boules opgenomen. In 2005 is het 40-jarig bestaan van Blue Devils gevierd en waren nog vele mensen van het eerste uur aanwezig. Vanaf het begin van de oprichting werd honkbal gespeeld op een voetbalveld van sportpark Ezinge.

Een grote wens van Blue Devils was om ooit nog eens op een echt honkbal- en softbalveld te spelen. Deze wens ging voor een groot gedeelte 1980 in vervulling met de komst van een gecombineerd honk- en softbalveld op Sportpark Koedijkslanden. De tweede wens was een volwaardig clubhuis om de band tussen de leden te kunnen versterken voor en na de wedstrijden en trainingen. Doordat een grote loterij voldoende geld opleverde ging ook deze wens in vervulling. Na 25 jaar gaat Blue Devils opnieuw verhuizen en zal er gespeeld worden op een apart honk – en softbalveld.

Tevens krijgt de vereniging de beschikking over een prachtig stenen clubhuis en 4 kleedkamers. Hoewel in verleden het voortbestaan van Blue Devils aan een draadje heeft gehangen is de club inmiddels een stabiele factor en zeer gezond.

Bij Blue Devils kan jong en oud komen honkballen of softballen. Wij nodigen je graag uit om eerst een paar keer te komen trainen zodat je kunt kijken of deze sport echt bij je past.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.