Website en logo ontwikkeling de Pelgrimsweg Meppel

Voor De Pelgrimsweg in Meppel  verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van een nieuw logo en een nieuwe website.

De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting in Meppel depelgrimsweg.nl

Over de Pelgrimsweg

‘De Pelgrimsweg’ is een startende geloofsgemeenschap die zich richt op het volgen van de Here Jezus Christus. Dit houdt in dat we de woorden en daden van de Here Jezus Christus serieus nemen. Dat we de geschriften van de Bijbel al vragend onderzoeken.

We zijn onderweg, ieder op zijn of haar unieke reis in het leven. Wie verder reist en om zich heen kijkt krijgt te maken met een veranderd landschap, obstakels, uitdagingen, vragen en angsten.

De reis van het leven is een vormingsproces wat jou heeft gemaakt tot wie vandaag bent. Dit vormingsproces wat jou tot een uniek mens maakt, krijgt in het volgen van Jezus een helende betekenis

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.