Webshops GAMMA en KARWEI in september live

 

© Gamma Nederland
© Gamma Nederland

GAMMA en KARWEI starten in september met internetverkoop. Dit meldt Nieuwsblad Transport. Eerder was door moederbedrijf Intergamma aangekondigd dat de doe-het-zelfketens deze zomer met een webshop zouden komen. “Intergamma wil het populaire bol.com gaan evenaren”, zegt e-commerce directeur Dries de Love van Katoen Natie in de Belgische pers, het bedrijf dat de weblogistiek voor Intergamma gaat verzorgen.

De directeur van het Belgische bedrijf verwacht daarom de komende jaren meer werknemers aan te nemen. In september start het bedrijf sowieso met vijftig nieuwe mensen. De bestellingen worden vanuit de vestiging van het bedrijf in Kallo, ten westen van Antwerpen, verstuurd naar Nederlandse en Belgische adressen.

PostNL neemt de bezorging voor haar rekening. Deze samenwerking werd in februari al bekendgemaakt. Zij vervoeren voor de doe-het-zelfketens ook grote producten zoals vaatwassers en baden. De verwachting is dat er ongeveer 1,5 miljoen bestellingen per jaar worden bezorgd.

Bron : Nieuwsblad Transport

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.