Webshop BAKIMO

Voor BAKIMO.NL verzorgde Webdesign Meppel een nieuwe Webshop

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://bakimo.nl/

 

Over BAKIMO

Een aanbod van de mooiste artikelen, die niet alleen waardevol voor je baby zijn maar ook een leuke toevoeging voor je interieur.
BAKIMO!

Sinds november 2021 kun je de leukste producten voor je zwangerschap en geboorte online bij ons bestellen. We bieden een gevarieerd assortiment met de mooiste merken en collecties die we met veel aandacht en zorg hebben geselecteerd. We inspireren je graag met ons aanbod!

Het verhaal van BAKIMO
Eind november 2020 kreeg eigenaresse Julia haar eerste kindje. Het viel haar destijds op dat er een enorm aanbod is van babyartikelen met drukke prints en felle kleuren. Bovendien vond ze het opmerkelijk dat er zo veel plastic verpakkingen gebruikt werden; dat zou in deze tijd toch anders moeten kunnen! Begin 2021 ontstonden er vanaf een zolderkamer ideeën en vormgeving voor een eigen webshop. Inmiddels vormt deze ruimte het kloppende hart van ons bedrijf; een naaistudio, magazijn en kantoor ineen.

Onze missie
Bij BAKIMO willen we je inspireren en verblijden met ons met zorg geselecteerde assortiment. Een aanbod van de mooiste artikelen, die niet alleen waardevol voor je baby zijn maar ook een leuke toevoeging voor je interieur. We willen de impact op het milieu minimaliseren. Daarom kiezen we voor zo veel mogelijk gerecyclede materialen en zo min mogelijk plastic. Onze liefde voor mooie en kwalitatieve producten in combinatie met onze service, zorgen voor tevreden klanten die we graag vaker bij ons zien terugkeren.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.