Webapplicatie Training & Communicatie Module Meertalig

Webapplicatie Training & Communicatie Meertalig

In samenwerking met Digital Value Marketing hebben we een uitgebreide webapplicatie ontwikkeld waarmee een bedrijf een omgeving kan opzetten en waarmee medewerkers formulieren kunnen invullen, brochures en andere informatie kunnen downloaden en algemene informatie kunnen inzien.

Elk formulier, download en informatiepagina’s zijn meertalig.

De administrator kan zelf formulieren maken en vertalen. Elk element in de tool is te koppelen aan individuele gebruikers.

Door de meertalige functies is dit systeem uitermate geschikt voor bedrijven met internationale medewerkers.

De webapplicatie is heel goed te gebruiken voor trainingen en examens af te nemen. Vooral daar alle medewerkers die verschillende talen spreken en lezen, goed te informeren zijn in hun eigen taal.

#dvm #digitalvaluemarketing #boksie #webdesignmeppel

Deze applicatie is ruim inzetbaar en is te gebruiken in iedere bedrijfstak.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.