Vacature Freelance WordPress Developer

Nieuws_Wordpress_Developer

Freelance Webdesigner met de nadruk op WordPress

[one_half]Webdesign Meppel is een ontwerpbureau die zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform . Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Of het nu gaat om websites, huisstijl ontwikkeling, presentaties, nieuwsbrieven een informatieve internetsite, een nieuwssite / magazine of een website om te winkelen(webwinkel / webshop). Bij Webdesign Meppel bent u aan het juiste adres.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS progammeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.[/one_half]

[one_half_last]Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan.Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.[/one_half_last]

Wij komen graag in contact met Freelance Webdesigners / Developers

We zijn op zoek naar een professionele WordPress developer met een aantal jaar ervaring op het gebied van PHP/HTML/CSS/JS.

Het betreft een intensieve samenwerking op freelance-basis. Hierbij zal jij dan de schakel zijn om deze wensen te realiseren. Je bent vrij om te werken met andere opdrachtgevers maar er wordt verwacht dat je op korte termijn opdrachten kan realiseren wanneer dit wordt gevraagd. Wanneer de / samenwerking eenmaal goed verloopt, ben je ons aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen.

Wij werken voornamelijk voor midden-en kleinbedrijven. Maar zijn ook actief voor grote nationale / internationale spelers. Wij ontvangen aanvragen voor apps, koppelingen, cloud diensten, nieuwe websites / webshops en aanpassingen optimalisatie van bestaande websites / webshops. Daarnaast zijn wij een vraagbaak voor verschillende andere diensten op grafisch gebied en online marketing.

De ontwikkelaars kunnen rekenen op ondersteuning als ze dat nodig hebben, men krijgt de gelegenheid om onderling (tussen de developers) contact te leggen voor discussie en brainstormen, zodat we van elkaar kunnen leren.

  • Aanpassen bestaande templates (naast aanpassingen via backend, ook aanpassingen in tempate files)
  • Responsive CSS
  • Nauwkeurig
  • Kennis van goede plugins en bereid om dit te overleggen met Cloud Retailing / Webdesign Meppel
  • Soortgelijke kennis van Prestashop en/of Magento (pre)

Gezocht profiel:
PHP, HTML, CSS, Jquery, Javascript

[two_third]

 

Ready to go?

Denk jij dat je het in je hebt en zie je mogelijkheid tot samenwerking? Stuur dan geen e-mail. Maar neem telefonisch contact met ons op. Frank Wellink staat je graag te woord. Wij zijn persoonlijk en houden het persoonlijk.[/two_third] [one_third_last] [space10] [center] [/center] [/one_third_last]

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.