Vacature Freelance PHP Developer / Ontwikkelaar

Webdesign Meppel

[one_half]Webdesign Meppel is een ontwerpbureau die zijn focus richt op MKB ondernemers. Webdesign Meppel ondersteunt, adviseert en begeleidt ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform . Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Of het nu gaat om websites, huisstijl ontwikkeling, presentaties, nieuwsbrieven een informatieve internetsite, een nieuwssite / magazine of een website om te winkelen(webwinkel / webshop). Bij Webdesign Meppel bent u aan het juiste adres.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS progammeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.[/one_half]

[one_half_last]Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Dit plan voeren we niet alleen uit, Webdesign Meppel beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan.Webdesign Meppel begeleidt dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

[/one_half_last]

Cloud Retailing 

[one_half] De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.

Op dit moment zitten wij in een ontwikkelfase van een aantal apps en maat werk projecten met zowel een nationaal als internationaal karakter.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS progammeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.[/one_half]

[one_half_last]logo_cloud_retailing1

 

Screen_Cloud_Retailing[/one_half_last]

Cloud Retailing komt graag in contact met PHP Developers / Ontwikkelaars

We zijn op zoek naar een professionele Junior / Medior PHP developer met een aantal jaar ervaring op het gebied van PHP/HTML/CSS/JS.

Het betreft een intensieve samenwerking op freelance-basis. Hierbij zal jij dan de schakel zijn om deze wensen te realiseren. Je bent vrij om te werken met andere opdrachtgevers maar er wordt verwacht dat je op korte termijn opdrachten kan realiseren wanneer dit wordt gevraagd. Wanneer de / samenwerking eenmaal goed verloopt, ben je ons aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen.

Wij werken voornamelijk voor midden-en kleinbedrijven. Maar zijn ook actief voor grote nationale / internationale spelers.  Wij ontvangen aanvragen voor apps, koppelingen, cloud diensten, nieuwe websites / webshops en  aanpassingen optimalisatie van bestaande websites / webshops. Daarnaast zijn wij een vraagbaak voor verschillende andere diensten op grafisch gebied en online marketing.

Werkwijze van Cloud Retailing is te kenmerken door in haar tools, de  kennis, visie en effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruikersgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het ons gelukt software te ontwikkelen dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden.

Oplossingen doen we in maatwerk-projecten waarbij we complexe werkprocessen automatiseren. Ons credo: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Dat geldt voor ons als bedrijf en voor jou als ontwikkelaar. Cloud Retailing is geheel open van structuur zodat het makkelijk, snel en prettig werkt om projecten te realiseren. Wij zoeken voor de doorontwikkeling van Cloud Retailing en zijn projecten, de internationalisering en maatwerk-projecten een:

Junior / Medior die ondersteund kan worden door Cloud Retailing

Als PHP ontwikkelaar zet je je kennis en creativiteit in voor het bouwen van de innovatieve webbased software van Cloud Retailing. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

De ontwikkelaars kunnen rekenen op ondersteuning als ze dat nodig hebben, men krijgt de gelegenheid om onderling (tussen de developers) contact te leggen voor discussie en brainstormen, zodat we van elkaar kunnen leren.

 • PHP 5+
  • OOP
   • Ervaring met Webdevelopment (PHP en JavaScript) en databasedevelopment (MySQL en MS SQLServer)
   • Kennis van JAVA (Android development) is een pré
   • MySQL
   • Javascript
   • HTML5
   • jQuery (pre)
   • Bootstrap (pre) / Zurb Foundation (pre)

   Gezocht profiel:
   PHP, HTML, CSS, Jquery, Javascript,Bootstrap

   [two_third]

   Ready to go?

   Denk jij dat je het in je hebt en zie je mogelijkheid tot samenwerking? Stuur dan geen e-mail. Maar neem telefonisch contact met ons op. Frank Wellink staat je graag te woord. Wij zijn persoonlijk en houden het persoonlijk.[/two_third] [one_third_last] [space10] [center] [/center] [/one_third_last]

    

   Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.