Tablet is steeds vaker kassa

Tablet is steeds vaker kassa
 

Steeds meer winkels gebruiken tablets als een kassa. Dat blijkt uit een onderzoek van consultfirma Mercator Advisory Group Inc. Het rapport ‘Tablets at checkout, a true disruptor’ voorspelt een toename van het aantal apparaten dat gebruikt wordt in Amerikaanse winkels van tachtigduizend nu tot 2,2 miljoen in 2016.Geschat wordt dat er 208 miljoen tablets gebruikt worden door consumenten aan het einde van 2014.

Door deze enorme toename zullen steeds meer winkels omschakelen naar het gebruik van de devices. ShopKeep POS Inc. gebruikte in 2011 al een iPad checkout service gelinkt met de PayPal Here app. Hiermee kunnen consumenten direct op hun telefoon zien waar de PayPal betaalmethode geaccepteerd wordt. In juli dit jaar rolde ShopKeep de service nog verder uit.

Veel winkeliers profiteren van de mobiliteit van de tablet. Zo wordt deze niet alleen gebruikt als kassa, maar kunnen werknemers ook online informatie van de producten in een winkel zien, waardoor ze consumenten sneller kunnen helpen. Sommige tabletsystemen ondersteunen ook loyaliteitsprogramma’s en coupons, bieden accountsystemen en integreren met marketingcampagnes per e-mail en sms.

Bron : Internetretailer.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.