Referentie Website Rehasense Europe

Frank hoef je niet aan te sturen. Hij neemt het project over en bewaakt de voortgang. Als ondernemer met duizend en een dingen bezig is,is het prettig om iemand als Frank er achter te hebben staan.

Altijd beschikbaar en als overleg ’s avonds of in het weekend beter uitkomt – ook goed. Frank gaat er vol voor. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en altijd net iets meer doen.

De nieuwe website ziet er top uit, wat geen eenvoudige klus is geweest gezien het geheel nieuwe marketingconcept aangaande communicatie, het internationale karakter en een perfectionistisch ingestelde opdrachtgever met weinig tijd.

We kijken uit naar verdere prettige samenwerking met Webdesign Meppel.

“Wubbe Berkenbosch, Managing Director Rehasense”

Voor Rehasense Europe, verzorgde Webdesign Meppel / Cloud Retailing de realisatie van een SEO geoptimaliseerde WordPress Multilanguage Corporate Business Responsive Portfolio Website. https://rehasense.eu

Portfolio_Rehasense_WebdesignMeppel

Rehasense produceert een grote range van geselecteerde, hoog gekwalificeerde mobiliteitsproducten voor de fysiek gehandicapte en oudere mensen in onze samenleving. Wij leveren superieure producten vanuit een “best of best” concept met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit, gebaseerd op vele jaren van ervaring op het gebied van ontwikkeling, design, productie en distributie in Europa en Azië.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.