Project Website Young Solar Boat Challenge CSG Dingstede

Voor een groep leerlingen van CSG Dingstede te Meppel, heeft Webdesign Meppel de project website van de Young Solar Boat Challenge 2022 aangeboden.
Naast de sponsoring van de website, wordt de hosting ook door Webdesign Meppel ( Rocket Hosting )verzorgd

 

 

Over het project team.

Wij zijn een groep van 15 leerlingen en dit is een mix van Havo 4 en VWO 4. Samen maken wij een Solar boot waarmee we in mei en juni verschillende wedstrijden hebben.

Hiervoor hebben we veel voorbereidingen binnen het PR team (sponsoring, social media, etc.) en hiermee kunnen we materialen, vervoer en alles regelen. Ook moet er binnen het bouwteam veel gebeuren.

We hebben al verschillende sponsoren geregeld en hierover hebben we op de andere pagina meer vermeldt.

Ook hebben we social media accounts aangemaakt waar we veel updates geven over waar we mee bezig zijn. Hier heten we @youngsolar_dingstede en alles wat je wil weten, kun je hier vinden.

Bekijk hier onze website

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.