Ontwikkeling & Restylen Nieuwe Website Fitnessclub Easy Active

Voor Fitnessclub Easyactive met meerdere locaties in o.a. Meppel, Heerenveen, Hasselt, Delft, Leiderdorp, Nijmegen en Zutphen verzorgde Webdesign Meppel de ontwikkeling van een responsive website.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://easyactive.nl/

Over Fitnessclub Easy Active

FITNESSCLUB EASY ACTIVE
Wat zoek je in een sportschool?

Bij Easy Active kom je voor je plezier, je gezondheid en om te ontspannen. Wat jouw motivatie ook is; wij helpen je graag met jouw gezonde leefstijl! Het is onze uitdaging om je te helpen bij het zoeken naar wat het beste bij jou past. Want wat je leuk vindt houd je veel langer vol! Wil je tips over lifestyle of voeding? Ook daarvoor staan onze teams voor je klaar. Wij houden van ons vak en dragen onze passie graag aan je over.

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou het beste helpen door sporten en bewegen leuk te maken. We luisteren goed naar wat jij wil en zorgen dat jij de begeleiding krijgt die het beste bij je past. Een groot deel van onze leden is in groepsverband actief, want samen sporten motiveert. Dat kan een groepsles zijn, maar ook in Small Group Personal Training (lees hier meer over 30Active). Ook de eGym cirkel is een prima plaats om elkaar te ontmoeten en te sporten. Sporten doe je voor jezelf, maar het is nog veel leuker om het samen te doen. Join The Club!

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.