Ontwikkeling Product Folder / Brochure Router Rollator Rehasense Europe

Ontwikkeling Product Folder / Brochure Router Rollator Rehasense Europe

Voor Rehasense Europe, verzorgde Webdesign Meppel  de realisatie en ontwikkeling van de nieuwe folder / brochure voor de Router Rollator. Deze brochure is in het Engels. Duits, Zweeds, Nederlands en Pools is ook in ontwikkeling. https://rehasense.com

 

product_folder_brochure_router_rollator

Rehasense produceert een grote range van geselecteerde, hoog gekwalificeerde mobiliteitsproducten voor de fysiek gehandicapte en oudere mensen in onze samenleving. Wij leveren superieure producten vanuit een “best of best” concept met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit, gebaseerd op vele jaren van ervaring op het gebied van ontwikkeling, design, productie en distributie in Europa en Azië.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.