Ontwikkeling en Realisatie Website Kreuzen Begraafplaatsbeheer

Ontwikkeling en Realisatie Website Kreuzen Begraafplaatsbeheer

Voor Kreuzen Begraafplaatsbeheer in Noordwolde, verzorgde Webdesign Meppel de ontwikkeling en  realisatie van de nieuwe responsive website.

Over Kreuzen Begraafplaatsbeheer

Het bedrijf voert de volgende diensten/werkzaamheden uit op zowel kerkelijke-, particuliere-, als gemeentelijke begraafplaatsen.

Het opgraven en ruimen van begraafplaatsen of gedeelten daarvan, inclusief onverteerde stoffelijke resten en desinfectie. Opgraving van stoffelijke resten binnen de grafrust termijn, volgens de richtlijnen van de milieu-inspectie. Opgraving van stoffelijke resten ingeval van eindbestemming wijzigingen.

Het overbrengen c.q. herbegraven van stoffelijke resten na opgraving. Onderhoud en renovatie van begraafplaatsen. Beleidsadvisering omtrent inrichting van begraafplaatsen.

Naar de website

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.