Onderhoud Abonnementen en Strippenkaart Tarieven

Abonnementen website onderhoud Webdesign Meppel

Webdesign Meppel biedt verschillende onderhoudspakketten aan zodat u geen omkijken meer hebt naar uw website. Van software-updates voor de stabiliteit van de website tot een uitgebreid SEO-pakket voor een betere vindbaarheid in Google en verhoging van conversie.

Relevantie en beweging in een website zorgen voor een betere Google positie. Zoals het bij een auto noodzakelijk is om na een aantal kilometers te tanken, is het ook voor de zichtbaarheid in Google nodig om te blijven optimaliseren. Webdesign Meppel streeft bij het onderhoud naar een betere conversie. Maandelijks rapporteren wij digitaal over de werkzaamheden en de groei van de website. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook telefonisch contact te hebben zodat we weten wat er speelt. Op deze manier kunnen we u optimaal adviseren op het gebied van online marketing.

Strippenkaart

Heeft u wel eens vragen of aanpassingen m.b.t. van uw website, de werking van social media of over Google Marketing? En wilt u niet vast zitten aan maandelijkse  kosten. Dan hebben we naast een maandelijks abonnement ook een Strippenkaart tot uw beschikking.

Met de Strippenkaart heeft u altijd onze online / offline deskundigheid binnen handbereik. U heeft geen maandelijkse kosten, u betaalt een lager uurtarief dan bij losse afname en kunt flexibel een beroep doen op onze specialisten.

Strippenkaart tarieven per uur:
4 uur: € 300,-
10 uur: € 700,-
20 uur: € 1200,-

Losse afname is € 90,- per uur

Telefonisch Consult / Advies  € 60,00

Wij hanteren € 15,00 per 10 minuten.

We kunnen ook een zeer aantrekkelijk uurtarief aanbieden, bij afname van meer volume / diensten.

Vraag naar de mogelijkheden.

Voor overheid en maatschappelijke instellingen hanteren wij een maatschappelijk tarief van € 60,00 per uur.

Corporate Branding & Huisstijl:

Losse afname:

€ 100,00 euro per uur

Strippenkaart tarief:

€ 82,50 euro per uur

Bij vaste en lange termijn samenwerking:

€ 77,50 euro per uur

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Hostingpakketten

Wij bieden meerdere hostingpakketten aan, mocht u behoefte hebben aan een uitgebreider hosting pakket of zwaardere VPS hosting. Neem dan gerust contact met ons op. Dan gaan we samen een pakket op maat samenstellen en inrichten.

Wij zijn sterk in WordPress hosting, Prestashop hosting en Magento hosting.

APK Verlopen?

Onderhoud aan uw website is net zoiets als het onderhoud aan de auto, dat laat u ook niet links liggen. Als er iets kapot gaat kan dat grote gevolgen hebben. Hackers krijgen sneller de kans om software op de website te zetten waarmee ze virussen en spam versturen uit uw naam of bedrijfsnaam.

Gevolgen

Verwaarlozing van de opgeleverde website zal hackers de gelegenheid bieden virussen op de website te zetten en computers van bezoekers te infecteren, met als gevolg dat uw site op de zwarte lijst komt te staan van Google en een aantal antivirus bedrijven waaronder Norton, AVG en McAffee. Bezoekers krijgen dan een virus melding in beeld en kunnen niet meer op de website komen.

Om een hack of malware op te lossen en te verwijderen, komen aanzienlijke kosten kijken. Die bij goed onderhoud kunnen worden voorkomen.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.