Doe Normaal Koop Lokaal Meppel Project Website

Voor het project “doe normaal, koop lokaal “Meppel. Verzorgde Webdesign Meppel een Responsive Project Website.

Het project is gestart om het fysieke winkel centrum te verbinden met het online kopen van en door de consument. Het doel is meer terugkerende klanten in het winkel gebied. Maar ook dat online aankopen in de Gemeente Meppel zelf moeten gebeuren en niet elders, daar de omzet en de besteding wegvloeien en niet bijdrage aan de economie, ontwikkeling en de beleving van de Gemeente Meppel.

Verbinden is de oplossing!

Wat doe je als er een even zo goed alternatief, in de regio is?

Het draait allemaal om bekendheid en zichtbaarheid, regionale betrokkenheid en gemak. Voor alle betrokken partijen! Daar is het plan op ontwikkeld. We gaan het gedrag van de consumenten niet wezenlijk veranderen.

We kunnen van de plaatselijke ondernemers geen ingewikkelde aanpassingen verwachten. En daarom doen wij wat nodig is, regionaal verbinden van fysieke en digitale aanbieders, met een positief effect op het winkelhart van Meppel.

Met onze opzet wordt vanaf najaar 2016 die verbinding gelegd met; “Doe normaal, koop lokaal”

Doe normaal, koop lokaal is een digitaal platform met uitgebreide fysieke aspecten. Daardoor wordt het de consument duidelijk dat dit een uniek regionaal gebeuren is. Met de voordelen van digitaal, gekoppeld aan de voordelen van dichtbij.

Naar website

 

Wilt u ook een alles in een website / webshop, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.