Multilanguage Corporate Responsive Website voor Medische Hulpmiddelen in de Reconstructieve Chirurgie

Voor Quamedical verzorgde Webdesign Meppel een Multilanguage Responsive Corporate Website in de talen Nederlands, Engels en Frans.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://quamedical.nl/

Over QuaMedical

Quamedical heeft als distributeur van medische hulpmiddelen een focus op micro- en reconstructieve (plastische) chirurgie. Met innovatieve producten en technieken voorzien we de specialisten en hun patiënten van nieuwe medische hulpmiddelen. U kunt o.a denken aan medische hulpmiddelen voor reconstructieve chirurgie ( o.a. dermaclose, microclip, Couplers, Neurotube etc) Acellulaire Dermale Matrix ( Collageen Matrix voor borst reconstructies ), Lipofilling en Fluorescent Imaging.

We combineren onze focus op de plastische en reconstructieve chirurgie en zijn in staat een breed scala aan producten aan te bieden in een klein speelveld.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.