Maatwerk Website Vakantiepark en Camping de Sloothaak Giethoorn

Voor Vakantiepark en Camping de Sloothaak Giethoorn verzorgde Webdesign Meppel en Digital Value Marketing een Maatwerk Website met Reserveringmodule.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://desloothaak.nl/

 

Wat heeft DVM gedaan
Voor Vakantiepark de Sloothaak te Giethoorn hebben we een moderne website ontworpen met reservering module. De website staat in een maatwerk CMS en is voorzien van, tevens een maatwerk, boekingsmodule.

Maatwerk CMS
Het maatwerk cms is voorzien van alle gemakken die komen kijken bij het beheren van boekingen.

Snel en simpel
De boekingsprocedure is snel en simpel. Binnen 3 klikken kan een accommodatie worden geboekt en direct worden betaald dankzij de implementatie van het Mollie betaalplatform.

Persoonlijk dashboard
Na bevestiging wordt er automatisch een factuur naar de boeker verzonden samen met een persoonlijke unieke link waarmee de boeker direct toegang heeft tot zijn eigen dashboard. In dit dashboard kan de boeker met 1 klik inchecken, uitchecken en aanspraak doen op de teruggave van de borg.

#ontwerp #maatwerk #website #cms #boekingsmodule #reserveringmodule

Voor wie: horeca, restaurants, verhuurbedrijven, B&B, Bed & Breakfast, detalhandel, fietsverhuur, recreatie, evenementen

Vakantiewoningen en Camping de Sloothaak

Camping de Sloothaak ligt in het hartje van Giethoorn aan de dorpsgracht een aan ’t Wiede. Het is een gezellige familiecamping met ruime staanplaatsen en een eigen ligplaats voor de boot, kunt u heerlijk genieten van het prachtige dorp.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.