Maatwerk Custom Webshop voor Veloto Fietsen

Voor Veloto Fietsen verzorgde Webdesign Meppel ( Digital Value Marketing ) een Custom Maatwerk Webshop / Website met API Koppeling.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://veloto.nl/

Wat doet Digital Value Marketing
Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website / webshop, advertentie campagnes en (social) media uitingen.

Voor Veloto Fietsen hebben we een geheel op maat gemaakte website met webshop met API koppeling met het kassasysteem gerealiseerd.

Het aanbod op de webshop wordt direct uit het kassasysteem gehaald waardoor het aanbod altijd actueel is. Toevoegingen en wijzigingen worden direct in het kassasysteem van CycleSoftware gedaan. Op deze manier hoeft het productaanbod maar op 1 plek te worden bijgehouden. Tevens wordt een bestelling in de webshop ook direct opgeslagen in de kassa. Geen dubbele handelingen meer!

Webshop, Maatwerk, API koppeling, Voorraadsynchronisatie, Kassakoppeling, CSV Export
Live kassa koppeling
Bulk afprijzen module
Quick product placement voor webshopbeheerders
Tikkie betaalmogelijkheid voor klanten

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.