Maatwerk Custom Webshop voor Reykjavik Online

Voor Reykjavik Meppel en Wolvega verzorgde Webdesign Meppel ( Digital Value Marketing ) een nieuwe Corporate Custom Maatwerk Responsive Webshop.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://reykjavikonline.nl/

Wat doet Digital Value Marketing
Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website / webshop, advertentie campagnes en (social) media uitingen.

Maatwerk Webshop met live kassakoppeling.
Voor Reykjavik Meppel / Wolvega verzorgde Digital Value Marketing en Websdesign Meppel het ontwerp en realisatie van een maatwerk webshop geheel afgestemd om de unieke wensen van de klant.

Door de live koppeling met het kassasysteem in de winkel(s) worden voorraden en productinformatie continu gesynchroniseerd zodat alle content 24/7 up to date is.

Enkele kenmerken wat deze maatwerk webshop uniek maakt:

Live kassa koppeling
Bulk afprijzen module
Quick product placement voor webshopbeheerders
Tikkie betaalmogelijkheid voor klanten

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.