Maatwerk Custom Webshop Kristal Koningin Miranda in Nijverdal

Voor Kristal Koningin Miranda in Nijverdal verzorgde Webdesign Meppel ( Digital Value Marketing ) een nieuwe Corporate Custom Maatwerk Responsive Webshop.

De hosting wordt verzorgd op onze VPS Cloud Server door Rocket Hosting in Meppel. https://kristalkoninginmiranda.nl/

Wat doet Digital Value Marketing
Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsresultaat verbetert door optimale inzet van digitale media, zoals uw website / webshop, advertentie campagnes en (social) media uitingen.

Enkele kenmerken wat deze maatwerk webshop uniek maakt:

Er is gekozen voor een maatwerkoplossing omdat de klant erg specifieke wensen had. Een open-source oplossing bleek niet de gewenste oplossing te bieden. De webshop is gekoppeld met het online betaalplatform Mollie. De orderafhandeling is gekoppeld met PostNL zodat de verzendlabels compleet geautomatiseerd uit de printer rollen. Tevens worden klanten van de webshop automatisch op de hoogte gehouden door ook weer een koppeling met de track & trace service van PostNL.

  • Bulk afprijzen module
  • Inkoop Module
  • BTW Module
  • Quick product placement voor webshop beheerders
  • Tikkie betaalmogelijkheid voor klanten

Kristal Koningin Miranda verkoopt edelstenen, kristallen en mineralen die Indradhanush / Rainbow energy opgeladen zijn en deze stralen dat altijd permanent uit.

Wilt u ook een alles in een website / webshop, of een voorraadkoppeling of een app, huisstijl ontwerp, of een social advertising campagne, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.