Klussenbedrijf Henrie Schreur Balkbrug

Voor Klussenbedrijf Henrie Schreur, verzorgde Webdesign Meppel de realisatie van de nieuwe one page website. Wij hebben het Mobile first principe toegepast. De hosting wordt verzorgd door Rocket Hosting in Meppel.

Over Klussenbedrijf Schreur

Klussenbedrijf Schreur is een kleinschalig bedrijf, reeds in 1990 opgericht. En heeft in de omgeving een goede en vakkundige naam opgebouwd.

Tevens is het bedrijf aangesloten bij de VLOK, dit is de vereniging van klussenbedrijven, voor meer informatie zie verderop onze site. Voor allerlei onderhoudswerkzaamheden aan uw pand zoals vervangen van gevelbekleding, boeidelen, daken, dakgoten, etc. staan wij graag voor u klaar.

Klussenbedrijf Schreur zoekt (samen met u) naar oplossingen, afgestemd op uw wensen en behoeften. Hierbij staat de tevredenheid van u, als klant, voorop.

Wilt u ook een alles in een website / webshop / portfolio / catalogus , voorraadkoppeling met uw kassasysteem, meer conversie, een groter bereik, een krachtig marketing format en onbeperkte support en begeleiding? Neem contact met mij op, voor het inwinnen van informatie over de vele mogelijkheden en de aantrekkelijke prijs.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.