Hosting VPS Small VPS Large en MKB Large

Hosting VPS Small VPS Large en MKB Large

Screen_Cloud_Retailing

Wist u dat wij ook sterk zijn in HOSTING!

VPS Small Hosting, MKB Large Hosting, MKB Email Only Pakketten etc..

Wij bieden u verschillende managed CR Servers aan. CR Servers staat voor Cloud Retailing. Wij onderscheiden ons. Ik licht het u graag toe.

De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.

De ambities van Cloud Retailing en Webdesign Meppel reiken ver.

Wilt u meer informatie over de vele mogelijkheden neem dan contact op met Webdesign Meppel / Frank Wellink

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.