‘Free Record Shop-winkels drogen op’

© ANP / Freerecord
© ANP / Freerecord

Er moet op korte termijn een besluit komen met betrekking tot een doorstart van de failliete Nederlandse tak van Free Record Shop. Dat zegt Paul Dumas, topman van overnamekandidaat ProCures, tegen RetailNews. “Anders drogen de winkels op”, zegt hij.

De mede-oprichter van de investeringsmaatschappij wil zich liever niet uitlaten over de huidige stand van zaken. “Het is ook heel moeilijk daar iets over te zeggen, omdat het nu in handen is van de curatoren”, zegt Dumas. ProCures kan daarom weinig anders dan wachten op de uitkomst van de gesprekken, die volgens de topman nog steeds gaande zijn.

Aan het begin van deze maand maakte curator Jos Borsboom bekend dat binnen vier weken duidelijk moest worden of en met wie Free Record Shop een doorstart maakt. ProCures is daarbij een van de vier geïnteresseerde partijen. De investeerder heeft de Belgische tak van Free Record Shop al wel in handen, maar wil de Nederlandse winkels ook inlijven om schaalgrootte- en inkoopvoordelen te realiseren.

Bron : RetailNews

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere ervaring te bieden. Door deze website te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.